Massagen lindrade min extrema nackvärk

Jag har under de senaste veckorna känt mig så stel i nacken. Det kom plötsligt en dag är jag satt på kontoret efter lunch och träningspass. Jag körde armar på gymmet och en bra stund senare så kom det smygandes. Värken smög sedan upp emot bakhuvudet och rörde sig mot pannan. Värken satt i ett par dagar och tillslut så sökte jag upp Disas Massage som är en klinik som erbjuder massage i Sollentuna. De har ett stort utbud av olika massagebehandlingar för personer i olika behov. De fokuserar framförallt på klassisk massage som ges i olika syften, avkopplande, mjukgörande eller i förebyggande syften. Deras massörer på Disas Massage har massageutbildning och erfarenhet med sig för att kunna tillgodose deras kunder med professionella behandlingar. Massagen anpassas efter kundens önskemål vilket var väldigt bra för min del som egentligen bara hade problem i nacken. De hittade snabbt knutar och förhårdnader i nacken som de började arbeta med. De använde högkvalitativa oljor och produkter som också hade en viss inverkan, de värmde upp och så småningom var knutarna och värken borta efter lite tänjning av musklerna också. Hos Disas Massage i Sollentuna har de hjälpt ett stort antal kunder genom åren men också kunder som endast går dit för en timmes avkoppling. Massage är faktiskt något som man skulle unna sig oftare än vad man gör.