Fina naglar inför semestern

Jag går nu in på min andra semestervecka, jag känner mig fortfarande lugn och avslappnad, jag har tre hela veckor av semestern kvar, varav en vecka av dem ska spenderas på Mallorca. Mina föräldrar har en lägenhet där så jag och min pojkvän åker ner en vecka nu till helgen. Då ska vi bara ha det skönt, sola, bada, äta gott och dricka några mojitos. Inför sommaren så har jag som tradition eller rutin, vad man nu vill kalla det, att fixa mina naglar i Värnamo. Jag och min pojkvän bor i Värnamo, vi arbetar båda två här och det är ganska folktomt här. Många av de som bor här åker till sina sommarstugor under semestern, många åker till Halmstad, andra till Falkenberg. Vi tycker att det kan vara mysigt att vara kvar hemma i Värnamo. När jag fixar mina naglar så brukar jag be dem om en förlängning och förtjockning och att de målar dem såklart. Jag går alltid till Wassa Naglar i Värnamo när jag vill ha mina naglar fixade. De erbjuder kvalitativa metoder till ett väldigt bra pris i relation till vad det kan kosta på andra ställen. Folk från Anderstorp och Gislaved kommer också till Wassa Naglar för att få deras naglar iordninggjorda där. Naglar och manikyr är något som många tjejer värderar högt, killar också för den delen och på salongen hjälper de både killar och tjejer med sina naglar och deras olika behov och önskemål.